Overzicht

Magnus S.S.A. is het All-in-One Space Situational Awareness-platform  van Umbra, het nieuwste platform dat data levert via normatieve innovatie.

Magnus-platformverbeteringen en nieuwe modules leveren data-leidende innovatie, terwijl trouw wordt gebleven aan de missie van Umbra: het bouwen van een ecosysteem voor omgevingsbewustzijn in de ruimte dat veilig data en intelligentie integreert.

Platform Upgrade

Magnus-platformupgrade maakt Umbra S.S.A. toegankelijker, performanter, opener en proactiever, zodat data en informatie kan worden omgezet voor gebruik bij intelligente toepassingen.

Umbra S.S.A. platform transformeert ons vermogen om willekeurige datapunten om te zetten in kennis. Het is hoe onze organisatie de ruimte en zijn omgeving begrijpt.

— Chief Technical Officer
browser

Zeer Nauwkeurige Catalogus

Het meest waardevolle onderdeel van een Space Situational Awareness (SSA) -operatie is een zeer nauwkeurige catalogus. Als je geen uitstekende informatie hebt over wat er zich afspeelt in de ruimte, waar vb. een satelliet is geweest en waar het voor het laatst werd gedetecteerd, dan kunnen de slimste algoritmen of wetenschappers je ook niet helpen. De SSA-catalogus is een leefomgeving, die voortdurend vernieuwd wordt met de laatste trackdata en verfijnd wordt met correlatiecontroles.

browser

Beoordelingen van Kwetsbaarheden en Beschermen van Data

Bepaal het risico van een bedreigingsobject en ontvang op maat gemaakte waarschuwingen en theoretische kwetsbaarheidsbeoordelingen. Deze kwetsbaarheidsanalyse kunnen snel en gelijktijdig worden uitgevoerd op elk operationeel object om missiezekerheid te bieden voor elk ruimtegebaseerd systeem. Deze analyse ondersteunt alle baanzones zoals LEO tot LEO, GEO tot GEO, LEO tot GEO en alles daartussenin.

performance

Stabiele Prestaties

Naarmate het aantal objecten in een baan rond de aarde toeneemt, neemt ook de rekenkracht toe die nodig is om elk stukje informatie op te sporen, te berekenen en te analyseren. Magnus analyseert en berekent gegevens van over meer dan 20.000 objecten met minimaal prestatieverlies. Meer tijd voor het analyseren met enorm verbeterde prestaties, realtime feeds en aanzienlijk snellere downloadtijden.

Voortdurende updates

Magnus is een modern SSA-ecosysteem met regelmatige platformverbeteringen die zonder onderbrekingen en vaker dan ooit tevoren worden geleverd.

  • Nieuwe Home Interface

  • Nieuwe Catalog Modus

  • Real Time Berichten

  • Slimme Zoekmotor

  • Bewaren van Objecten

  • PDF Notities

  • Verbeterde Tag-ervaring

  • Bijgewerkte Object Directory

  • JSON API

  • Verbeteringen Inzetbaarheid

Modules

Vergroot de kracht van Umbra S.S.A. met extra modules beschikbaar op Magnus.

Onze Extra   Modules bieden het nieuwste op het gebied van kunstmatige intelligentie, grootschalige gegevensanalyse, realtime samenwerking en operationele planning . Elke afzonderlijke module ontgrendelt transformatieve workflows van het geïntegreerde gegevensmiddel en draagt bij tot kritische intelligentie .

Umbra Collab —

Veilig delen van SSA-gegevens

Umbra Collab maakt het eenvoudig en veilig om SSA-gegevens te delen tussen ruimte-exploitanten met behulp van blockchain-technologie en verbeterde gegevensinteroperabiliteit door gebruik te maken van verbeterde nieuwe SSA-gegevensstandaarden.

Orbitale congestie wordt snel een groeiend probleem, aangezien alleen al meer dan twee dozijn bedrijven voorgesteld hebben om in de komende 10 jaar meer dan 20.000 satellieten te lanceren...

Umbra Theorem —

Theorie & Risico Tool

Met behulp van uitgebreide datapunten en live feeds ontvang je dynamische, intelligente theorieën en risicorapporten van Space-objecten op verschillende niveaus, waaronder het vermijden van botsingen, verstoringen, simulaties van oorlogsgames en cyberbeveiliging, waardoor ruimtevaartexploitanten onmiddellijk inzicht krijgen en reageren.

Een groeiend aantal landen en commerciële actoren raken betrokken bij de ruimte, wat resulteert in meer innovatie en voordelen op aarde, maar ook meer uitdagingen en concurrentie in de ruimte.

Umbra Analytics —

Instant Data Analytics

Umbra Analytics splitst verschillende informatie- en datasilo's op om gegevens te verenigen binnen Umbra's analytische S.S.A. milieu. Met behulp van gespecialiseerde tools kan u direct live analytische rapporten genereren van de ruimte-activiteit voor onmiddellijke evaluatie en beoordeling.

Analytics splitst deze informatie op in begrijpelijke rapporten voor technische of uitvoerende beoordeling.

Umbra Sense —

Space Awareness Sensors

Geniet van een verbeterde baanbepaling en een beter ruimtebewustzijn met Umbra Sense, een geavanceerd hoogwaardig algoritme dat gebruik maakt van gedeelde datapunten en een geavanceerd netwerk van sensoren en partners om een responsief ruimtevolgsysteem te bieden.

Umbra Sense is zo dicht mogelijk bij de grond-orbitale surveillance van ruimteobjecten.

Contact

Leer meer over Magnus voor Umbra S.S.A.